Faaliyet Detay

DOÇ. DR. MEHMET DİNÇ GENÇLERE TEKNOLOJİ BAĞIMLILIYLA İLGİLİ KONFERANS VERECEK

Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği (TDED) Gençlik Kolları’nın Türkiye Yeşilay Cemiyeti iş birliğiyle düzenlediği ve “2025 Aile Yılı”na özel konuları ele alan “Gençlik Konferansları”nda, Türkiye Yeşilay Cemiyeti Genel Başkanı Doç. Dr. Mehmet Dinç “Teknoloji Bağımlılığı ve Aile” başlıklı bir konferans verecek. 8 Aralık Pazartesi günü saat 10.30’da İstanbul Çağlayan Adalet Sarayı Selim Kiraz Konferans Salonu’nda başlayacak konferansa bütün gençler davetli, katılım serbest. 

 

Gençlik Konferansları

Konuşmacı: Doç. Dr. Mehmet Dinç (Türkiye Yeşilay Cemiyeti Genel Başkanı)
Konu: Teknoloji Bağımlılığı ve Aile
Tarih: 8 Aralık 2025 Pazartesi
Saat: 10.30
Yer: İstanbul Çağlayan Adalet Sarayı Selim Kiraz Konferans Salonu
İletişim: 0212 581 61 72 / [email protected]

 

DOÇ. DR. MEHMET DİNÇ KİMDİR?

Marmara Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümünden mezun oldu. RMIT Üniversitesi'nde Eğitim üzerine, Okan Üniversitesi'nde Klinik Psikoloji üzerine, Melbourne Üniversitesi'nde Narrative Terapi üzerine yüksek lisans yaptı. Doktorasını ise Marmara Üniversitesi'nde internet bağımlılığı üzerine tamamladı. Melbourne Üniversitesi’nde bir yıl misafir akademisyen olarak bulundu.

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Psikoloji bölümünde çalışıyor ve aynı zamanda Dulwich Centre Uluslararası Fakülte Kurulu Üyeliği yapıyor. Dijital Bağımlılıklar, Psikolojik Dayanıklılık ve Narrative Terapi üzerine çalışmalarını devam ettiriyor. Evli ve iki çocuk babasıdır.

Galeri