TDED DERGİLERİYLE VE ETKİNLİKLERİYLE 6. TEMEL EĞİTİM ZİRVESİ’NDEYDİ
Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği (TDED), Dil ve Edebiyat, Dil ve Edebiyat Araştırmaları, Olağan Şiir, Olağan Hikâye, Kardelen Çocuk dergileri ile Kardelen Çocuk dergisi söyleşi ve etkinlikleri 6. Temel Eğitim Zirvesi’nde ziyaretçilerle buluştu.
Yaygın Eğitim ve Kültür Derneği (YEKDER) tarafından düzenlenen 6. Temel Eğitim Zirvesi’nde “Fuaye Alanı Stant Etkinlikleri” kapsamında TDED standında Kardelen Çocuk Genel Yayın Yönetmeni Elif Tokkal, “Çocuk Dergiciliği” söyleşisi gerçekleştirdi. Kardelen Çocuk yazar ve çizerlerinden Çağrı Cebeci “Karikatür Çiziyoruz”, Seçil Karabel “İyilik Dükkânı”, Öznur Çokcanlı “Çocuklar için Sanatsal Etkinlikler Tasarlıyoruz” etkinlikleri gerçekleştirdi.
6. Temel Eğitim Zirvesi’ne katılan TDED Yönetim Kurulu Üyeleri Mehtap Şenkaya ve Neşe Yıldırım dernek standına ziyarette bulundu.